DAVUT ve DİLARA’ NIN MUTLU GÜNÜ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DAVUT VE DİLARA ‘NIN MUTLU GÜNÜ

Davut Erdoğan ve Dilara Övet ‘ın Düğün meresimi 06 Ekim 2023 Uzungöl Sezgin otel de gerçekleşen Düğün merasimi ile hayatlarını birleştirdiler.

Çaykara Taşkıran Mahallesinden Remziye-Mustafa Erdoğan çiftinin yakışıklı oğlu Davut Erdoğan ve Samsun Doğumlu merhume Fatma –Muhittin Övet çiftinin güzel kızları Dilara Övet ile Samsun Belediyesinde iş arkadaşı olarak tanıştılar. Düğünleri 07 Ekim 2023 tarihinde Uzungöl Sezgin otel’de muhteşem düğün meresimi ile evliliğe ve mutluluğa evet dediler.

Düğün merasiminde Salon müzik grubu’nın çaldığı birbirinden güzel Türkü ve şarkılarla katılım sağlayan davetlilerin eğlenmelerini sağladılar.

Düğün merasimine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Taşkıran Mahalle Muhtarı Hüseyin Alamanoğlu her iki ailenin yakınları, akrabaları, sevenleri katıldı.

 

Pasta kesimi ve takı merasimi ile devam eden düğün meresimi her iki aileden katılım sağlayan davetliler uzun kuyruklar oluşturuldu gelin ile damadı hem tebrik ettiler hem de takılarını taktılar. Aile fotoğrafları çekimi ile düğün sona erdi

1
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
DAVUT ve DİLARA’ NIN MUTLU GÜNÜ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Avrasya Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin