KYÇ TÜRKİYE POLİS EMEKLİLERİ SOSYAL VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİNDEN BASIN BİLDİRİSİ

KYÇ Türkiye Polis Emeklileri Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Trabzon Şube Başkanı Dursun Ali Atmaca Derneğin faaliyetleri ile ilgili bir basın bildirisi yayımladı. Kamuoyuna duyurulur. Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği'miz 1948 yılında kurulmuş olup, 1960 yılında bakanlar kurulu kararı ile kamu yararı statüsü almış bir derneğimizdir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KYÇ TÜRKİYE POLİS EMEKLİLERİ SOSYAL VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİNDEN BASIN BİLDİRİSİ

KYÇ Türkiye Polis Emeklileri Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Trabzon Şube Başkanı Dursun Ali Atmaca Derneğin faaliyetleri ile ilgili bir basın bildirisi yayımladı.

Kamuoyuna duyurulur.

 

Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği’miz 1948 yılında kurulmuş olup, 1960 yılında bakanlar kurulu kararı ile kamu yararı statüsü almış bir derneğimizdir.

– Genel Merkezimiz İstanbul’dur.

Genel Bşk. Em. Polis Doğan Şimşek.

Türkiye genelinde 42 şubemiz mevcuttur.

– Trabzon Şubesi 10 Nisan 2019 yılında birkaç arkadaşımızın girişimi ve özverili çalışmaları neticesi kurulan derneğimiz, Maraş Cad. Ferit Demeli iş merkezinde 4.katta faaliyetini yürütmektedir.

– Bugün itibari ile 400 üyesi bulunan derneğimizin her geçen gün Üye sayısı artmaktadır.

– Trabzon, Gümüşhane, Bayburt, Rize, Artvin sorumluluk bölgesinde ikamet eden Emniyetten emekli her personeli Üye yapabiliyoruz.

– Derneğimizin kuruluş amacı, uzun yıllar çeşitli illerde görev yapmış meslektaşlarımızın, emeklilikte kendilerini yalnız, kimsesiz ve değersiz hissetmesinler, parklarda, kahve köşelerinde zamanlarını öldürmesinler, teşkilat personeli ile sohbet edip, çayını, kahvesini içip huzur içerisinde evlerine döne bilsinler diye kurulmuş bir sosyal yardım derneğidir.

– Faaliyet alanlarımız ise, Maddi imkânı olmayan meslektaşlarımıza yardım, rahmetli olan meslektaşlarımıza Emniyet Müdürlüğü organizesi ile tören, hasta meslektaşlarımızı evde veya hastanede ziyaret.

– Çalışan ve emeklimizin sosyal ve ekonomik hakları konusunda da birçok girişimimiz olmuştur.

– Deprem bölgesi içinde nakdi ve aynı yardımlar derneğimizin organizesi ile yapılmıştır.

– İlimizde bulunan Özel hastane ve iş verelerinden dernek üyelerimize indirim anlaşmaları,

– Kültür turları düzenlemek, doğu, güneydoğu, Çanakkale ve Derneğimizin Balıkesir Erekte bulunan Polem otelde indirimli tatil imkanlarımız var ve bunların hepsini gerçekleştirdik.

– Sosyalleşme ve birlikte olma adına 2-3 ayda bir ailecek yemek ve iftar programlarımız, kadın kollarımızın organizesi ile Üye eşlerimizin katılımı ile (Vefakâr eşler diyoruz) günler, sabah kahvaltıları buluşmalarımız.

– Genel Merkez katkısı ile Üniversite ve Lisede okuyan Üye çocuk ve torunlarına burs imkânımız var.

– Yönetim olarak bölgemizde ikamet eden tahmini 1500 emeklimize bir şekilde ulaşmak ve derneğimize kazandırmak istiyoruz.

– Güçlü bir STK olarak uzun yıllar hizmet ettiğimiz Devletimize, Milletimize, Trabzon’umuza hizmet etmek temel amaçlarımızdandır.

– Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

– Dursun Ali Atmaca

KYÇ Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Trabzon Şube Başkanı

Haber Cemal Yıldız

2
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KYÇ TÜRKİYE POLİS EMEKLİLERİ SOSYAL VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİNDEN BASIN BİLDİRİSİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Avrasya Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin