DOĞA TARİH DERNEĞİ DEPREM ÇALIŞTAYI YAPITI.

Doğa Tarih Derneği Dernek binasında gerçekleştirmiş olduğu çalıştay halka açık olarak yapıldı. Önemli bilgilerin paylaşıldığı çalıştayın sadece bu zamanlarda değil periyodik olarak yapılmasının daha faydalı olacağı kanaati hâkim. Oldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DOĞA TARİH DERNEĞİ DEPREM ÇALIŞTAYI YAPITI.

Doğa Tarih Derneği Dernek binasında gerçekleştirmiş olduğu çalıştay halka açık olarak yapıldı.

Önemli bilgilerin paylaşıldığı çalıştayın sadece bu zamanlarda değil periyodik olarak yapılmasının daha faydalı olacağı kanaati hâkim. Oldu.

DEPREMİN İNSAN ve DOĞAL TARİHİ DEĞERLENDİRİLDİ.

Doğa Tarih Derneğinde Yaşadığımız Büyük Deprem Sonrası Dernek Merkezinde Depremin İnsan, Doğal ve Tarihi Değerlere Etkileri Konulu Çalıştay Yapıldı… Moderasyonunu Jeoloji Mühendisi Prof.

Dr. Sadettin KORKMAZ tarafından gerçekleştirilen Çalıştaya Dernek Başkanı Doç. Dr. Coşkun ERÜZ, Trabzon Tarım Orman Eski İl Müdürü Ali ÇANKAYA, İç Mimarlar Odası Başkanı Muhittin İNCE,. İnşaat Mühendisi Aysel TOKLU, mimar Sedat

TÜRKMEN, AFAD Gönüllüsü Atila SANCAK ve Vatandaşlar Katıldı.

DEPREMDEN KORUNMAK İÇİN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR

Prof. Dr. Sadettin KORKMAZ Deprem Oluşumu, Türkiye Deprem Bölgeleri ve Fay Hatları, Depremden Korunmak İçin Dikkat Edilmesi Gereken Hususlara Değindi…

Depremde Yakınlarını Kaybeden Trabzon İç Mimarlar Odası Başkanı Muhittin İNCE   Deprem Bölgesinde Yaşadıkları Sıkıntılara ve Orada Gördüğü Genel Durumu Anlattı.

HASAT RESPİT ÇALIŞMASI YAPILDI

İnşaat Mühendisi Aysel TOKLU Bölgede Yaptıkları Hasar Tespit Çalışmalarına Değindi… AFAD Gönüllüsü Atila SANCAK Deprem Bölgesinde Yaptığı Kurtarma Çalışmalarını Aktardı…

Mimar Sedat TÜRKMEN Genel Olarak İnşaat Mühendisi, Mimar, Müteahhit ve Ustaların Birlikte Uyumlu Çalışmasının Önemine İşaret Ederek; Kısa Kolon Meselesine Dikkat Çekti.

TARIM ALANLARI ve SULAK ALANLAR AMAÇ DIŞI KULLANILMAMALI

Eski Tarım Orman İl Müdürü Ali ÇANKAYA Tarım Alanları ve Sulak Alanların Amaç Dışı Kullanılmamasının Öneminden Bahsetti…

Dernek Başkanı Doç. Dr. Coşkun ERÜZ Depremin İnsan Doğal ve Tarihi Değerlere Olan Etkilerine Değindi…

Karşılıklı Soru Cevap Bölümünde Özellikle Bölgemizin Durumu Değerlendirildi… Çalıştay Sonunda Prof. Dr. Sadettin KORKMAZ a Teşekkür Belgesi Verildi.

Haber Cemal Yıldız

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
DOĞA TARİH DERNEĞİ DEPREM ÇALIŞTAYI YAPITI.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Avrasya Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin