EMRAH ÖZTÜRK YİNE REKORTMEN

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzon’un rekortmen atleti Emrah Öztürk Artvin’de yapılan 10 km yol koşusunda kürsüye çıkarak bir madalya daha aldı.

Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyonda 15 ilden 80 sporcu, Hatila Milli Parkı ile Milli İrade Meydanı arasındaki 10 kilometrelik güzergahta koştu.

Yarışmaya Trabzon dan katıldığını ve 14 yıldan beri bu sporu yaptığını söyleyen Emrah Öztürk burada ki başarısını Tüm şehitlerimize ve 3 yıl önce rahmetli olan anneme armağan ediyorum dedi. Hedefinin ise 18 – 22 Nisan’da Kazakistan’da yapılacak olan Dünya yarı maratonunda Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ederek Türkiye’ye madalya kazandırmak olduğunu söyledi. Katıldığı bütün yarışlarda kürsüye çıktığını ve son yarışı olan Artvin koşusunda ise ”Umut ve yaşam derneği” adına koştuğunu ve bu başarısını onlara da armağan ettiğini söyledi. Umut ve yaşam derneği başkanı Dr Nimet hanımdan ilgi ve alaka gördüğünü söyleyen Emrah Öztürk.

En önemli sorununun ise Trabzon’da olimpik Atletizm pisti olan söğütlü Atletizm pistinde 3 yıldan beri Çalışmadığını sözlerine ekledi. Pisti bozuk diye 3 yıldır çalışmasına izin verilmeyen Emrah Öztürk yetkililerden bu konuda İlgi alaka bekliyor

Haber ve foto Mümin Aydın

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
EMRAH ÖZTÜRK YİNE REKORTMEN

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Avrasya Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin