AKÇAABAT KÖFTESİ DEPREMZEDELERİN EMRİNDE

AKÇAABAT KÖFTESİ DEPREMZEDELERİN EMRİNDE Trabzon Büyükşehir Belediyesi, yüzyılın felaketi olarak adlandırılan depremin ardından tüm imkânlarını seferber etmeye devam ediyor. Deprem yönetimine destek vermek üzere Kahramanmaraş’ta görevlendirilen Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu riyasetindeki ekipler, depremzedelerin günlük ihtiyaçları ile de yakından ilgileniyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKÇAABAT KÖFTESİ DEPREMZEDELERİN EMRİNDE

AKÇAABAT KÖFTESİ DEPREMZEDELERİN EMRİNDE

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, yüzyılın felaketi olarak adlandırılan depremin ardından tüm imkânlarını seferber etmeye devam ediyor. Deprem yönetimine destek vermek üzere Kahramanmaraş’ta görevlendirilen Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu riyasetindeki ekipler, depremzedelerin günlük ihtiyaçları ile de yakından ilgileniyor.

 

Büyükşehir Belediyesi ekipleri deprem mağdurlarını bir an olsun yalnız bırakmazken, çocuklarla da özel olarak ilgileniyorlar. Depremzedelerin yeme-içme konusunda sıkıntı yaşamaması için Büyükşehir Belediyesi iştirakleri arasında yer alan TRABİTAŞ tarafından bölgeye 5.5 ton Akçaabat köftesi, 55 bin adet ayran ve 55 bin ekmek gönderildi. 12 kişiden oluşan ekip, 12 Şubat Stadyumu’nda kurulan mangallarda pişirilen Akçaabat köftesini her gün saat 19.00-22.00 saatleri arasında depremzedelere ikram etmeye devam ediyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu da çalışmalarından fırsat bulduğu zamanlarda depremzedelere kendi elleriyle Akçaabat köftesi ikram ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AKÇAABAT KÖFTESİ DEPREMZEDELERİN EMRİNDE

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Avrasya Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin