YİĞİT DÜŞTÜĞÜ YERDEN KALKAR

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YİĞİT DÜŞTÜĞÜ YERDEN KALKAR.

Bugün artık şu olsaydı bu olsaydı demenin anlamı yoktur. Bu takımın büyük takım olduğunun, herkesin giydiği gormanın farkında olmasının zamanıdır.

Çiçeği burnunda sayın başkanın sahaya inmesi gerekir. Sahaya derken yeşil sahaya değil, ben buradayım demesi gerekir. Takımda fırtınalar kopuyor, başkan ve yönetimden tık yok. Bu gidişat Trabzonspora çok pahalıya malolabilir. Takım kötü olunca elindeki kaliteli futbolcuları bile yok fiyatına elinden kaçırabilirsin.

Bu kötü futbol ve kötü sonuçlar, yıldız olabilecek genç yetenekleride parlamadan söndürür, baştada Abdulkadir’i.

Son maçlarda elinden geleni yapmaya çalışıyor ama takım kötü olunca oda artık hevesini kaybedip yok olabilir. Bir an önce TS kendi benliğine dönmelidir.

Çok iyi başlangıç yapan Markoviç’te bu durum açıkça gözükmektedir.

İlk maçlarında takımın en iyisi olan Markoviç son maçta sahanın kötülerinden olması bu sebepledir.

Bu takım Trabzonspordur herzaman yıldızlar çıkarır ve çıkaracaktır, yeterki bu ruh takıma verilsin. Umutsuzluk Büyük TRABZONSPOR’a yakışmaz. İyi günde kötü günde yanındayız o kadar.

Başka TRABZONSPOR yoktur.

YİĞİT DÜŞTÜĞÜ YERDEN KALKAR.

Bugün artık şu olsaydı bu olsaydı demenin anlamı yoktur.

Bu takımın büyük takım olduğunun, herkesin giydiği gormanın farkında olmasının zamanıdır. Çiçeği burnunda sayın başkanın sahaya inmesi gerekir. Sahaya derken yeşil sahaya değil, ben buradayım demesi gerekir.

Takımda fırtınalar kopuyor, başkan ve yönetimden tık yok. Bu gidişat Trabzonspora çok pahalıya malolabilir. Takım kötü olunca elindeki kaliteli futbolcuları bile yok fiyatına elinden kaçırabilirsin.

Bu kötü futbol ve kötü sonuçlar, yıldız olabilecek genç yetenekleride parlamadan söndürür, baştada Abdulkadir’i. Son maçlarda elinden geleni yapmaya çalışıyor ama takım kötü olunca oda artık hevesini kaybedip yok olabilir. Bir an önce TS kendi benliğine dönmelidir.

Çok iyi başlangıç yapan Markoviç’te bu durum açıkça gözükmektedir. İlk maçlarında takımın en iyisi olan Markoviç son maçta sahanın kötülerinden olması bu sebepledir. Bu takım Trabzonspordur herzaman yıldızlar çıkarır ve çıkaracaktır, yeterki bu ruh takıma verilsin. Umutsuzluk Büyük TRABZONSPOR’a yakışmaz. İyi günde kötü günde yanındayız o kadar. Başka TRABZONSPOR yoktur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
YİĞİT DÜŞTÜĞÜ YERDEN KALKAR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Avrasya Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin