TRABZON’UN SEVİLEN YÜZÜ GAZETECİ ALİ RIZA ALTINSOY MİLLET PARTİSİNDEN RİZE BİRİNCİ SIRADAN MİLLETVEKİLİ ADAYI GÖSTERİLDİ.

TRABZON’UN SEVİLEN YÜZÜ GAZETECİ ALİ RIZA ALTINSOY MİLLET PARTİSİNDEN RİZE BİRİNCİ SIRADAN MİLLETVEKİLİ ADAYI GÖSTERİLDİ. Ali Rıza Altınsoy Millet Partisinden Milletvekili adaylığı açıklandı. Siyasi partiler Milletvekili Adayları listesi açıklandı. Kamuoyu ile paylaşılan Millet Partisi Milletvekili aday listesini YSK’ya teslim etti. Millet Partisi. Rize Milletvekili Adayı arasından 1. sıraya yerleşen Trabzon’un sevilen yüzü Gazeteci Ali Rıza Altınsoy oldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TRABZON’UN SEVİLEN YÜZÜ GAZETECİ ALİ RIZA ALTINSOY MİLLET PARTİSİNDEN RİZE BİRİNCİ SIRADAN MİLLETVEKİLİ ADAYI GÖSTERİLDİ.

Ali Rıza Altınsoy Millet Partisinden Milletvekili adaylığı açıklandı.

Siyasi partiler Milletvekili Adayları listesi açıklandı.

Kamuoyu ile paylaşılan Millet Partisi Milletvekili aday listesini YSK’ya teslim etti.

Millet Partisi. Rize Milletvekili Adayı arasından 1. sıraya yerleşen Trabzon’un sevilen yüzü Gazeteci Ali Rıza Altınsoy oldu.

Gazeteci Ali Rıza Altınsoy 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Millet Partisinden Rize 1. Sıra Milletvekili Adayı oldu.

 

ALİ RIZA ALTINSOY KİMDİR?

 

1952 yılında Çaykara’da doğdu İlk öğrenimini burada bitirdi 1972 Vatani görevini yapıp döndükten sonra 1974 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde Memur olarak işe başladı.

Bir müddet sonra Ayniyat Saymanlığına bağlı Ambarlar Şefliğine atandı.

Uzun yıllar bu görevine devam etti. 29 yıl çalıştıktan sonra 2002 yılında emekli oldu. Bir arkadaşının tavsiye ile Basın camiasına katıldı.

Çaykaralı olan Altınsoy Almanya’da Kurulan Taşkıran ve Çevre Köyleri Dayanışma Derneği tarafından her yıl 2 kez Dergi çıkarmaya başladı.

Dergide çeşitli haber makale yazıları yazdı.

Çaykara’da Solaklı vadisi ve Habercı61 İnternet sitesinde uzun yıllar haber yaptı.

Trabzon Ortahisar Gazeteciler cemiyetinin kurucu üyeliği, Doğu Karadeniz MS Özel bireyler Derneğinde üst yönetiminde görev yapan Ali Rıza Altınsoy 2015 Yılında Millet Partisine üye oldu.

Üye olduktan sonra Çaykara İlçe Başkanlığına getirildi.

Yeni yapılan İlçe seçimlerinde ikinci kez İlçe Başkanlığına seçilmiştir.

Evli ve 3 Çocuk babası olan Altınsoy Çaykara Gazetesinde internet haber editörlüğü ve Taka Gazetesinde haber yapmaktadır.

 

 

Haber Cemal Yıldız

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TRABZON’UN SEVİLEN YÜZÜ GAZETECİ ALİ RIZA ALTINSOY MİLLET PARTİSİNDEN RİZE BİRİNCİ SIRADAN MİLLETVEKİLİ ADAYI GÖSTERİLDİ.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Avrasya Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin