TOGG TRABZON’DA

TOGG TRABZON’DA Türkiye’nin nin yerli ve milli, yüzde yüz elektrikli otomobili olarak yollara çıkan TOGG, ilk kez sergilendiği Trabzon’da yoğun ilgi gördü. TOGG ile Trabzon sokaklarında gezen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye’nin dünya ile aradaki 100 yıllık farkı 20 yılda ortadan kaldırdığını dile getirdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TOGG TRABZON’DA

Türkiye’nin nin yerli ve milli, yüzde yüz elektrikli otomobili olarak yollara çıkan TOGG, ilk kez sergilendiği  Trabzon’da yoğun ilgi gördü. TOGG ile Trabzon sokaklarında gezen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye’nin dünya ile aradaki 100 yıllık farkı 20 yılda ortadan kaldırdığını dile getirdi.

 

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye’nin yerli ve milli arabası TOGG’u Trabzon’da kullandı. Türkiye’nin akıllı cihazının Türkiye’nin akıllı yollarında seyahat etmeye başladığını belirten Karaismailoğlu, “Devrim otomobilinden, devrin otomobiline geldik” dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye’nin yerli ve mili otomobili TOGG’u Trabzon sokaklarında deneyimledi. Trabzon sokaklarını TOGG ile gezen Bakan Karaismailoğlu, Trabzon  Büyükşehir Belediyesi önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Türkiye’de dünyanın en akıllı cihazlarından birini ürettiklerini belirten Bakan Karaismailoğlu, “1961 yılında demiryolu mühendislerinin Eskişehir’de üretmiş olduğu devrim otomobilinden, devrin otomobiline geldik. Teknolojinin en yükseği ile piyasaya girerek aradaki farkı ortadan kaldırdık. Türkiye’nin akıllı cihazı Türkiye’nin akıllı yollarında seyahat etmeye başladı” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TOGG TRABZON’DA

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Avrasya Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin