ORTAHİSAR GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI EMİROĞLU MURAT ZORLUOĞLUNU ZİYARET ETTİ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BAŞKAN EMİROĞLU BAŞKAN ZORLUOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Ortahisar gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Hakkı Emiroğlu Yönetim Kurulu Üyeleri ile Birlikte Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu Makamında Ziyaret Ettiler.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu Ortahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanlıgına yeniden seçilerek güven oyu alan Başkan İbrahim Hakkı Emiroğlu’nu ve yönetim kurulu üyelerini kutluyorum yeni yönetim olarak bizleri ziyaretinden dolayıda teşekkür ediyorum.

Trabzon Basını Türkiye’nin önde gelen basın kuruluşlarındandır Trabzon basınının önemi fazladır bizler basınımızı 4. kuvvet olarak görürüz kendileriyle diyolak halinde çalışırız.

Ortahisar Gazeteciler Cemiyeti’de diğer cemiyetler gibi bizler için önemlidir bizler elimizden geldiği kadar bu cemiyetimizi ayakta tutmak için destek olacagız gayret gösterecegiz 10 OCAK Gazeteciler günü yaklaşıyor bundan dolayıda bu ziyaretin anısına sizlerin 10 Ocak Gazeteciler gününüzüde şimdiden kutluyorum dedi.

Ortahisar gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Hakkı Emiroğlu ise Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Murat Zorluoğlu bizleri makamında agırladıgı için başta şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ederim kendileri bizlere her konuda destek olacagını belirtdiler bizlerde kendisine teşekkür ediyoruz.

Bizler gazeteciler olarak bir nevi kamu görevi yapıyoruz vatandaş ile kurumlar arasında köprü görevi görüyoruz yani kurumlarda yapılanları haberleştirerek vatandaşın bilgisine sunuyoruz.

Sayın Başkanımız Murat Zorluoğluna yaklaşan yerel seçimlerde başarılar diliyoruz İlimize güzel hizmetleri oldu inşallah bundan sonrada olmaya devam edecektir dedi

Günün anısına fotoğraf çekildikten sonra ayrıldılar

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ORTAHİSAR GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI EMİROĞLU MURAT ZORLUOĞLUNU ZİYARET ETTİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Avrasya Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin