MURAT ZORLUOĞLUN’DAN KANDİL MESAJI

Zorluoğlu, mesajında, ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandili'nin Trabzon'a, Türkiye'ye ve tüm İslam alemine esenlik getirmesini temenni ederek, bu anlamlı gece vesilesiyle depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar ve sabır diledi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu’ndan Berat Kandili mesajı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Zorluoğlu, mesajında, ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandili’nin Trabzon’a, Türkiye’ye ve tüm İslam alemine esenlik getirmesini temenni ederek, bu anlamlı gece vesilesiyle depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar ve sabır diledi.

Allah’ın rahmetinin bolca lütfedildiği, edilen duaların ve tövbelerin kabul olacağının müjdelendiği Berat Kandili’ni idrak etmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Zorluoğlu, “Cenab-ı Allah’ın affına, rahmet ve mağfiretine en fazla yaklaştığımız af ile arınma gecesi olan Berat Kandilimiz, bizlere manevi bir nefes aldırma, kendimizi sorgulama ve gönül dünyamızı temizleme fırsatı sunar.” ifadelerini kullandı.

Zorluoğlu, Rabbin affına sığınmak için eşsiz bir gece olan Berat Kandili’nin kırılan kalpleri onarmaya ve vicdan muhasebesi yapmaya da vesile olacağına işaret ederek, şunları kaydetti:

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MURAT ZORLUOĞLUN’DAN KANDİL MESAJI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Avrasya Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin