KÖPEK SORUNU KİMİN!!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KÖPEK SORUNU KİMİN

Yaklaşık bir yıldır mahallemizde çocuk parkının bitişiğinde belediyeye ait bir alanda komşulardan birisi bir köpek barınağı yapmış ve köpeğini gece gündüz orada besliyor.

Hayvan geceler ve bazen de gündüzleri sürekli havlayarak rahatsızlık veriyor.

Bu duruma daha fazla dayanamayarak yetkilileri aramak için 112’yi aradım, bana Ortahisar belediyesi zabıta müdürlüğünden bir bayanı bağladılar.

Bayana durumu anlattım, gönülsüz gönülsüz beni dinledi, sonra köpeğin kimin olduğunu sordu, bende bilmediğimi, sorunu ilettiğimi, gerisinin zabıtanın işi olacağını söyledim.

Bayan beni yine yokuşa tuttu ve sahibini bulmamı yoksa işlem yapamayacaklarını söyledi.

Bu kez zabıtadan bir üst yetkiliyi aradım, oda yine aynı şeyleri söyledi, bende zabıta olmadığımı böyle bir araştırmayı zabıtanın yapması gerektiğini üzerine basarak anlattım.

Adres sordular verdim. Ardından zabıta müdürü beyefendi aradı, sahibi bilinmeyen köpeklere işlem yapamayacaklarını anlatıp beni iknaya çalıştı.

Ardından alana zabıtalar geldi bir kişi ile görüştüler ve gittiler.

Derken yolum Ortahisar zabıta müdürlüğüne düştü, beni zabıta komiserine yönlendirdiler, odada dört kişiydiler her biri ayrı bir telden konuya yaklaştı ve sonunda birisi bu köpek sorununun veterinerin işi olacağını oraya gidip şikayetimi iletmemi söyledi, araya diğeri girdi ve oda Tarım il müdürlüğüne sorunu iletmemi söyledi.

Bu durum üzerine bende bu alanın belediye alanı olduğunu eğer bir şey yapamayacaklarsa bende birkaç tane koyun alıp aynı alana koymayı düşündüğümü söyledim, oradan birisi şiddetle ayağa kalkarak “ olmaz koyun olmaz koyun yasak” diye yüksek sesle beni ikaz etti.

Bir diğeri sesin çok çıkıyor diye beni uyardı. Nihayet bir sonuca ulaşamadık köpek hala aynı yerde havlayıp halka açık alanı pislemeye devam ediyor.

Şimdi soruyorum sayın AHMET KAYA ve sayın zabıta müdürü bu sorun kimin? Kim bu sorunu çözecek, yada CHP’nin böyle bir sorunu yok mu, bunu isteyerek mi yapmıyorsunuz.

Hani köpek kanunu yetersizde olsa çıktı ya, CHP’de iptali için AYM’ye başvurdu ya, bunun için mi bu konuyu savsaklıyorsunuz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KÖPEK SORUNU KİMİN!!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Avrasya Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin