AKÇAABAT’A OLİMPİK HAVUZ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKÇAABAT’A OLİMPİK HAVUZ

Bugün Trabzon’un Akçaabat ilçesinde mükemmel bir törenle yarı olimpik yüzme havuzunun temeli atıldı.
Akçaabat ilçesinin Yaylacık mahallesinde planlanan 12,5 metre genişliğinde 25 metre uzunluğunda toplamda 5 kulvardan oluşacak olan yarı olimpik yüzme

havuzunun temel atma törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.


Taban alanı 2 bin 190 m2, bina inşaat alanı ise 3 bin 810 m2’dir. 12,5 metre genişliğinde 25 metre uzunluğunda toplamda 5 kulvardan oluşacak ve bu havuzda şampiyonlar yetişecek

Proje kapsamında Akçaabat Yarı Olimpik Yüzme Havuzu 67 Milyon 913 TL’ye ihale edildi. Akçaabat Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Projesi için yüklenici firma ile sözleşme imzalandı.

Yeşille mavinin kucaklaştığı sahil şehri Akçaabat’ta gençlere ve tüm Akçaabatlılara hitap edecek olan Akçaabat Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, 260 seyirci kapasitesine sahip,  3 katlı olarak ve toplamda 3 bin 810 metre kare alana planlanmıştır.

Projenin genel vaziyet planında belirtildiği üzere; Yüzme havuzu binası 2 bodrum ve zemin kat olmak üzere 3 kattan oluşmaktadır. Bodrum katlarda teknik birimler ve araç yolundan alt giriş bulunmaktadır. Girişten itibaren bekleme, vip bekleme bölümü, ofis, soyunma birimleri ve antrenör odaları, Zemin katta ise üst girişle birlikte güvenlik, fuaye, kafe, basın odası ve seyirci tribünü girişleri yer almaktadır.

Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Akçaabat’a yapılması planlanan Spor Kompleksi’nin sadece bir kısmını oluşturuyor. Spor Kompleksi’nin tamamı ise 3590 metrekare alana sahip Gençlik Merkezi, 1220 seyirci kapasiteli ve 7596 metrekare alana sahip kapalı spor salonu, 5000 kişilik kapasiteli 19.230 metre kare alana sahip stadyumdan oluşuyor.

Haber ve Foto Mümin Aydın

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AKÇAABAT’A OLİMPİK HAVUZ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Avrasya Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin