6’lı MASADA SON DAKİKA

6'lı masa toplantısı başladı! 6'lı masa Cumhurbaşkanı adayı kim olacak? Kemal Kılıçdaroğlu mu Yoksa Mansur Yavaş mı? Bu denklem ne zaman çözülecek. Seçim geldi çattı ama Muhalefet hala daha başkan adayını açıklamadı. Bu durumda seçmenin canını sıkıyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

6’lı MASADA SON DAKİKA



6’lı masa toplantısı başladı! 6’lı masa Cumhurbaşkanı adayı kim olacak? Kemal Kılıçdaroğlu mu Yoksa Mansur Yavaş mı?

Bu denklem ne zaman çözülecek. Seçim geldi çattı ama Muhalefet hala daha başkan adayını açıklamadı. Bu durumda seçmenin canını sıkıyor.

Bugün Yarın açıklanması bekleniyor.

Temel Karamollaoğlu ve Gültekin Uysal Kılıçtaroğlu dediler. Meral Akşener, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan’ın tercihleri merak ediliyor.

6’lı masa adayı kim olacak? Koalisyon bugün Cumhurbaşkanı adayını belirlemek için toplandı. 6’lı masa toplantısı öncesi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in restleşmesi dikkat çekmişti. İki lider de 6’lı masa adayının belli olacağı toplantı öncesi partilerinden tam yetki aldı. Kılıçdaroğlu, 6’lı masa adayı olarak kendi ismini önerecek. Akşener, 6’lı masa adayı olarak Mansur Yavaş ismini öneriyor. Kritik toplantı öncesi liderler Saadet Partisi Genel Merkezi’ne ilk gelen isim CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmuştu. Peki, 6’lı masanın Cumhurbaşkanı adayı kim olacak? İşte, Altılı masa aday belirleme toplantısı öncesi son dakika gelişmeleri…

Haber Cemal Yıldız

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
6’lı MASADA SON DAKİKA

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Avrasya Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin